FAGLIG PÅFYLL

Tirsdag 3. desember kl. 16 inviterer Bøk til faglig påfyll sammen med hyggelige folk, pizza og god drikke, i Tåsenveien 71.

Ta gjerne med deg en kollega – her er det plass til alle! Påmeldingsfrist er onsdag 27. november.


De avgjørende, små tekstene – prinsipper for klart språk i digitale tjenester
Digitale tjenester skal være brukervennlige og universelt utformet. Da må også språket være klart og lett å forstå. Heidi Bunæs Eklund forklarer hva dette betyr i praksis for knapper, ledetekster og feilmeldinger.

Å lykkes med transformasjon
Transformasjon, digitalisering, bærekraft og kundeorientering. Dette står i strategidokumentene til de aller fleste virksomheter, men veldig få lykkes. Hva skal til? Guro Røberg viser eksempler på hva som skjer når store selskap (plutselig) jobber med design.


Meld deg på her!


Om foredragsholderne

Heidi Bunæs Eklund, Språkkonsulent, NTB Arkitekst
Heidi har ledet flere FoU-prosjekter som kobler språk til digitalisering, universell utforming, brukerinnvolvering og effektmåling. Hun er en mye brukt innleder med klare og effektive tekster som sin spesialitet. Heidi er tekstviter med hovedfag i nordisk språk og litteratur, og er en av gründerne av NTB Arkitekst.

Guro Røberg, Strategic Design Lead i Designit Oslo
Guro har jobbet med design, teknologi og brukervennlighet i Designit og Netlife. Som økonom fra CBS er hun opptatt av å sette organisasjoner i stand til å gjennomføre endringene designarbeid alltid kommer med. Dette snakker hun om på konferanser i inn- og utland, og er opptatt av å realisere forretningsverdien i godt designarbeid.