Interaksjonsdesigner - vi søker ny kollega

Bøk jobber med å lage tunge løsninger mer brukervennlige. Vi er heldige som jobber i markeder med spennende utfordringer, nemlig i finansbransjen og med digitale løsninger for skoleelever.

Vi vil at du er vår nye interaksjonsdesigner

Som interaksjonsdesigner skaffer du innsikt fra brukertester, analyser og strategi, kombinerer den med en god porsjon erfaring, og omgjør innsikten til fantastiske løsninger som har (en positiv) effekt for alle som benytter dem. Du blir et bindeledd mellom oss og sluttbrukerne, og vil jobbe tett med designere og utviklere vi har på huset.

Vi håper du har øye for godt design og gode brukeropplevelser. Du har nok erfaring til å jobbe selvstendig samtidig som du hele tiden utfordrer deg selv og de rundt deg til å forbedre løsninger. Vi jobber tverrfaglig og det forventer vi at du bidrar til.


Vi håper du

- har relevant høyere utdanning innen teknologi og/eller design
- har det du mener er nok erfaring innen brukeropplevelse og UX-design
- kommuniserer godt med de rundt deg uavhengig av fagområde
- liker å lede workshops, lage prototyper og gjennomføre brukertester
- ikke er helt fremmed for Figma, eller er klar for å lære deg det – du må gjerne kunne Sketch ogsåVi kan tilby deg

- Norges beste kunder som tilbyr oss spennende arbeidsoppgaver hele tiden
- et tverrfaglig og internasjonalt miljø
- et selskap som ikke gir seg før kundene er fornøyde
- en sentral rolle hos de beste folka i bransjen
- varmlunsj hver dag laget av våre kokker
- kompetanseutvikling
- en arbeidsplass som ligger 3 minutter unna t-bane og buss, og som i tillegg har egen eplehage


Ett designbyrå og fire teknologi-virksomheter

Bøk inngår i Laboremus Group AS. På Tåsen i Oslo sitter designbyrået Bøk og fintech-selskapet Quesnay. Her finner du også admin-teamet, eller rettere sagt ryggraden i Laboremus-gruppen som sørger for daglig drift og utvikling. I tillegg har du software-selskapet Epicentrum i Beograd, fintech-selskapet Laboremus Uganda og nyoppstartede Solvr.

Individuelt og i fellesskap gjør disse selskapene det umulige mulig. Formålet vårt er å bidra til vekst gjennom å realisere potensialet i mennesker.


Søknadsfrist: 28. november

Vi vil gjerne få CV og søknadsbrev fra deg. Send det til jobb@boek.no senest 28. november. Hvis du lurer på noe spesielt, kan du ringe daglig leder Camilla Frølich på telefon 975 43 43 1.